Spice up a West-Germany bowl

Easy DIY - Spice up a West-Germany bowl

Ik gaf mijn druppelvormige West-Germany bakje een fijn nieuw uiterlijk met behulp van wat Masking Tape en neon spuitverf:
Plak het bakje (of een ander voorwerp) af op de plekken waar geen verf mag komen (in dit geval bedekte ik ook de onderkant, spuitverf waaiert nogal uit). Breng vervolgens, voor een mooi dekkend effect, eerst een laag witte grondverf aan. Goed laten drogen, daarna kan je met je (neon)kleur aan de slag. Ik gaf dit bakje twee dunne verflagen. Goed laten drogen en daarna heel voorzichtig de tape verwijderen. Oo, ik ben gek op super gemakkelijke projectjes met super resultaat!

I spiced up that West-Germany bowl with this super-easy DIY. The best DIY’s are the easy DIY’s don’t you think?

Easy DIY - Spice up a West-Germany bowl
Easy DIY - Spice up a West-Germany bowl
Easy DIY - Spice up a West-Germany bowl

13 antwoorden
  1. Marcha
    Marcha zegt:

    Oeh, me likey! (Alles met roze eigenlijk…hoewel ik gisteren met een bus neon spuitverf in mijn handen stond en het uiteindelijk toch weer heb teruggezet…ik heb namelijk al een bus neonroze ;) )

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] daarnaast een snel én mooi resultaat geven (ik ben een luie crafter) en dat bracht me op het idee dit project nog eens ongegeneerd te herhalen bij dit kastje. Het is nu de plek waar ik mijn kokeshi bewaar en […]

  2. […] De lectuurbakken (Knuff – Ikea) maak je heel gemakkelijk zelf, trouwens: ik beplakte ze diagonaal met Masking Tape en sneed het tape daarna op de overgangen door met een Stanley mes. De zelfmaker van het gestreepte bakje vind je hier. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.