It’s a sin

Muji/Polaroid

Ik zie de wereld in beelden. Helaas was mijn digitale camera te groot voor mijn koffer afgelopen weekend, maar door Berlijn lopen zonder camera is eigenlijk onmogelijk (of nog beter: een doodzonde. Of doodzonde). Dus mocht mijn Instax 210 weer eens mee op reis. De lijst van acryl (ik kocht hem bij Muji) is perfect: deze foto heeft geen verdere opsmuk nodig.

I see the world in pictures. I walked through Berlin last weekend and all I saw was beautiful images everywhere. My suitcase wasn’t big enough to bring my digital camera, so I packed my Instax 210 to take down the city. At Muji I found this plain acrylic magnetic photo frame, which appeared to fit the size of a polaroid picture precisely. It is the perfect frame: this beautiful Polaroid photo doesn’t need any more embellishment than that.

Muji/Polaroid

5 antwoorden
    • Marlous
      Marlous zegt:

      Oo ja, meer dan toll! Ik moest ivm kofferruimte mijn Polaroid inpakken, wat natuurlijk helemaal geen straf was! ;-) Liefs!

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] af te drukken en neer te zetten dan digitale. Zoals ik bijvoorbeeld met polaroids deed die ik in Berlijn en van de lentebloesem maakte. Om mijn polaroids te ‘exposeren’ gebruik ik een perspex […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *