Candy Floss

Candy Floss
Ik vond dit prachtige Engelse boekje bij de kringloop. Het doet me denken aan de kinderkamers uit ‘Atonement’ of andere films en series uit dat tijdperk. Alleen de foto van de schrijfster is fantastisch, om nog maar te zwijgen over de potloodtekeningen in het boekje zelf. En wist je dat candy floss de Engelse benaming voor suikerspin is?

I found this drop-dead gorgeous little book at a second-hand store. It reminds me of the children’s spaces from ‘Atonement’ or other movies or series from that particular era. The very image of the writer is to die for, not to mention the beautiful drawings throughout the book itself.

Candy Floss
Candy Floss
Candy Floss
Candy Floss

11 antwoorden
    • Marlous
      Marlous zegt:

      Dankjewel Lisanne! Klopt inderdaad, er was een technisch ding dat niet goed stond. Blij om te weer terug te hebben! ;-) xx

  1. Nikki
    Nikki zegt:

    Wat een geweldige vondst! En wat is je nieuwe blog mooi! Nu snap ik ook waarom bloglovin’ niet meer up to date was, ik ga eens lekker bij lezen :)! Liefs!

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Maar, de aanhouder wint. Recent vond ik er één, bij een kringloop van de kerk nota bene. Kijk hier, hier en hier voor meer recent gevonden […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *