Awning

Awning

Wat een meesterlijke naam (‘luifel’) voor deze stickers. De schuine wanden op de bovenverdieping van ons huis zijn echt de hel voor wat betreft licht&ruimte: het is eronder moeilijk fotograferen door de permanente schaduw die ze werpen (foto’s worden respectievelijk roze, grijs of geel) en je komt zo een paar meter ruimte tekort doordat er geen kast is die eronder past. Gelukkig is daar Ikea met haar flexibele oplossingen (nu volgt een reclameblok ;-)) en uiteindelijk bleken hun keukenkasten er wél precies onder te passen. Om terug te komen op de luifelstickers: puur witte kasten zijn wel best saai, maar met dat groene randje krijgen ze nét een subtiel, grappig detail. Ik kocht ze hier en er zitten zoveel velletjes in een pakje dat ik het hele huis, inclusief Molly een gezellig luifelrandje kan geven (gesteld dat ze dat toe zou laten).

What a brilliant name (‘awning’) for these stickers. The sloping ceilings in our home are quite hell-ish qua light&space: every picture I take in those rooms turn pink, grey or yellow and there’s not cabinet in the world that seem to fit underneath them. Lucky for us, Ikea is an expert in flexibel storage (here follows a commercial break ;-)) and their kitchen cabinets turned out to fit perfectly onderneath them. To get back to the awning stickers: plain white cabinets áre a bit of a bore and these stickers give them a funny but subtile detail. I bought them in this shop and there are so many sheets in one package that I could awn our entire home, including Molly (if she would let me).

Awning

5 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] weer eens uit en maakte er bovenop plek voor simpele (kringloop) bloempotten versierd met mijn awning randjes en masking tape. Fijne […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.