Rolly

Oo dat zonlicht van de laatste dagen..het was precies wat we nodig hadden hè lieve allemaal? Het is zo heerlijk om foto’s te maken als de zon schijnt, om te spelen met het licht. En om Molly (of Rolly, omdat ze zo graag rolt) te zien genieten van de ochtendzon. Elke dag verwonder ik me weer over het geluk dat dat kleine wezen van Planet Fur ons brengt met haar zachte vachtje en haar allerliefste karakter. Fijne donderdag allemaal!

All that sunshine of the last days…it’s exactly what we needed huh, my friends? It’s such a delight to take pictures when the sun is shining and to watch little Molly (or Rolly, she loves to roll) enjoying the morning sun. Each day it amazes me how much joy and love that little, soft, funny creature from Planet Fur brings us. Have a great day y’all!

7 antwoorden
 1. Neele
  Neele zegt:

  Ideaal zo’n foto model in huis.
  De zon is hier vandaag ver te zoeken, ik hoop dat ie het weekend weer even langskomt.
  Ik heb inmiddels een stukje over de zeeuwse eiwarmers geschreven op mijn blog.
  fijne donderdag, ik ga zo even naar de rommelmarkt.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.