New adventures

Omstebeurt
OmstebeurtOmstebeurt

Vorige week ontmoetten Martine en ik elkaar eindelijk live. We hadden een hele gezellige dag, in haar prachtige huis.
Fijne Paasdagen!

Last weekend me and Martine met up ‘for real’. We had a great day, in her beautiful home. Happy Easter!

7 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] verzinnen?) en een Marshmellow man (de actiefigurenkoorts is sterk aangewakkerd na mijn bezoek aan Martine afgelopen lente…één van de vele redenen waarom ik haar nieuwe winkel Le Diorama ook zo fantastisch vind). […]

  2. […] hondenboekensteun(en) vond ik op een mega-rommelmarkt tijdens mijn bezoek aan het hoge noorden laatst. Ik vond ze leuk, maar te duur. Mijn Lief is echter een echte onderhandelaar (waarom doen mannen […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.