Make an entrance

Zelfs met de gordijnen dicht weten we dat de lente eraan komt aangezien Molly zich gedraagt alsof ze binnenkort door gaat draaien. Ze slaapt amper overdag, volgt me overal en het aantal Als-Een-Dolle-Door-Het-Huis-Galloperen zijn enorm in aantal toegenomen. Ze heeft zelfs haar tien minuten durende rondjes door de tuin weer opgepakt. Niets zo accuraat als Molly’s onfeilbare neus voor de verandering van de seizoenen. Ookal is die neus zo plat als een dubbeltje.

Met dit onafwendbare feit in gedachten besloot ik dat ik weer eens iets anders in de hal wilde. Iets spectaculairders, iets om de aankomende lente te vieren, om te vieren dat dat grijze en donkere van de afgelopen maand binnenkort wordt vervangen door een lichter leven. Zelfs ik, een kind van de herfst, kan daarnaar verlangen. Wat een feest!

Even with the curtains closed we would know spring is coming since Molly is behaving like she’s mad: she hardly sleeps during the day, follows me everywhere around the house and the amount of frantic-gallops-through-the-living-room increased enormously last week. She even started to make her daily 10-minute strolls through the garden again. There’s nothing more accurate than a Molly that smells the first signs of spring in the air.

This inevitable fact made me decide I wanted something different in our hallway. Something more spectacular. Something to celebrate that Spring is coming and that (even though I’m an autumn/winter person) the greyness of last month will soon be replaced by a more lighther kind shade. This is what I came up with: a literal celebration. Happy days!

PomPoms: mijn hofleveranciers Omstebeurt en Hema.
12 antwoorden
  1. Mengel en Moes
    Mengel en Moes zegt:

    Kijk, dat zijn nog eens binnenkomers. Leuk en sprankelend. En grappig zoals je over Molly verteld. Onze poes Sil zit nagenoeg tegen het raam aangeplakt om die zonnestralen maar op te kunnen vangen. Van een beetje zon worden we allemaal wel weer blij.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *