Traditional costume on Sunday

I thrifted these awesome traditional costume egg-cosies recently and they absolutely crack me up. The list of crazy-product-factories gets longer and longer: after a plastic swan planter factory and a cardboard cat factory, apparently there were once factories in this world that produced traditional costume egg-cozies. Life is getting better and better!

Ik vond deze klederdracht eierwarmertjes recent bij de kringloop en ze maken me iedere keer weer aan het lachen. De lijst met vreemde-producten-producerende-fabrieken wordt langer en langer: na de plastic zwanenbloempot fabriek en de kattenfabriek van karton was er dus ooit een fabriek die ons leerde over de verschillende klederdrachten in Nederland door middel van eierwarmers. Het leven wordt steeds beter, mensen!

18 antwoorden
 1. Neele
  Neele zegt:

  Whaa… ik vond ze afgelopen vrijdag ook bij een kringloop in Menaldum.
  8 voor €1,50 een leuk prijsje.
  En ik besloot dat ik ze wel mocht kopen aangezien in een paasbruch oragniseer.

  Beantwoorden
 2. ninainvorm
  ninainvorm zegt:

  Wat een heerlijke foto! Zo’n ontbijtje zou ik ook heel vrolijk van worden! (toegegeven: ik zou op dit moment van elk lekker voor mij klaargemaakte ontbijtje zonder kinderen die erdoorheen jengelen erg vrolijk worden… ;))
  Dankje nog voor de leuke kaart trouwens!
  (en wat is de nieuwe Oh Marie! gaaf)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *