Gold!

Al mijn posts lijken deze week over kringloop vondsten te gaan. Ik kan het niet helpen, het is nu eenmaal mijn meest favoriete onderwerp en hetgeen waar ik uren over kan praten. Wees dus vooral blij dat je niet met mij samenwoont, haha! Deze vaas is vintage, maar komt met een geweldig gouden detail, behoorlijk gewaagd voor een oude West-Duitse vaas, vind je ook niet? Met mijn Hema tape (maar eigenlijk ook zonder) kan ie met gemak weer door voor een exemplaar uit 2013!

All my posts this week seem to be about second hand finds. I can’t help myself, it’s my number one subject and something I could talk about for hours. Just consider yourself lucky you’re not living with me, haha! This vase is pretty old, but comes with an amazing golden detail..quite an edgy detail for an old West-Germany vase, don’t you think? Tweaked with some Hema tape, it’s one hundred percent back into 2013 business again!
8 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.