Hot cocoa and bikinis

“It was an itsy bitsy teeny weeny yellow polka dot bikini.” It happens ever so often: I see or read something and a matching song pops into my head. This time the combination is most improbable: hot cocoa and bikinis. In January…!

“It was an itsy bitsy teeny weeny yellow polka dot bikini.” Ik heb dat vaak: ik zie of lees iets en een bijpassend liedje plopt op in mijn hoofd. De associatie ligt vaak voor de hand, maar is regelmatig ook zeer vergezocht. In dit geval kan de combinatie niet tegenstrijdiger zijn: warme chocolademelk en bikinis. In januari…!

7 antwoorden
  1. Andrea
    Andrea zegt:

    haha :D dat heb ik ook heel vaak. Koen is altijd verbaast dat ik van de gekste liedjes de tekst ken. (en bij dit liedje moet ik aan mijn vader denken. hij zong dat wel eens toen we nog klein waren. en hij kan echt niet zingen! :D)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *