Oh junk, I love thee

During my quests for junk I have resisted dozens of typewriters. But when I stumbled on this cute, ‘pocket size’ baby blue one in mint condition I decided I needed a typewriter. That same day I found the beautiful glass English jam jar and the cute home crafted pouch. Oh junk, I love thee.

Tijdens mijn vele kringlooptochten kwam ik dozijnen oude typemachines tegen die ik geen van allen mee naar huis nam. Maar toen ik deze lieve, baby-blauwe, handzame, in perfecte conditie verkerende lieverd tegenkwam, besloot ik dat ik toch een typemachine nodig had. Diezelfde dag vond ik de Engelse jampot van melkglas (mijn opa en oma bewaarde de suiker in zulke potten…jeugdsentiment) en de buidel, een mooi stukje huisvlijt. O oude rommel, ik hou van u.

21 antwoorden
 1. Andrea
  Andrea zegt:

  Oh de typemachine is echt heel erg mooi! Ik kwam laatst ook een aantal mooie tegen in de kringloopwinkel, maar ik mocht ze van mezelf niet meenemen omdat ik thuis niet echt een plek ervoor heb :(

  itssimplymax.blogspot.com

  Beantwoorden
  • Planet Fur
   Planet Fur zegt:

   Mooi Rianne! Ik heb eens staan twijfelen of ik er zo een mee wilde nemen, maar die was wat hoekiger en veel duurder. Dus niet gedaan…nu gelukkig wel!

  • Rianne van der Waals
   Rianne van der Waals zegt:

   Haha, nu heb ik ook zo’n zelfde mooie baby blauwe gekocht vandaag. Lijkt wel nooit gebruikt en het lint is ook best goed nog. De vraag is nu wat ik met 2 typemachines ga doen, vooral naar kijken denk ik ;-)
   Zóóóó mooi!!!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *