PushyCat

I love Molly so much, especially when she’s asleep like this, looking like a tiny ball of fur.
With the seasons changing, she’s extremely affectionate. If it was up to her, she’d tape herself to my leg for the rest of the season. We currently call her our Pushycat. Molly is very pushy when she’s in desperate need of TLC. I’m taking a little blogbreak and will be back next Tuesday.
Have a great weekend my dears!

Ik hou ontzettend veel van Molly en nog meer als ze als zo’n piepklein harig bolletje opgerold ligt te slapen. Ze is echt heel erg klein, zo snoezig. Momenteel is ze extreem aanhankelijk, wat wij wijten aan de omslag van de seizoenen. Als het aan Molly lag, plakte ze zichzelf aan mijn been vast, om zo de hele dag rondgedragen te worden. We noemen haar momenteel dan ook Opdringerige Poes. Zodra je gaat zitten, harkt ze net zolang met haar poot aan je arm tot je ruimte maakt op je schoot. Lief dier.
Ik neem een kleine blogpauze en ben dinsdag weer terug.
Fijn weekend lieve allemaal!

13 antwoorden
  1. Tante Jannie
    Tante Jannie zegt:

    Heerlijk zo’n katje! :-) Mijn Ibbeltje is net zo en ik vind het eigenlijk wel fijn. Hoewel het soms toch ook wel lastig is om de hele dag met zo’n baby op je arm te lopen als je dingen gedaan wilt krijgen in huis ;)

    Beantwoorden
  2. jolanda
    jolanda zegt:

    Oww ik ben zooooo verschrikkelijk allergisch. We hebben sinds kort wel een konijntje, eigenlijk puur voor de kids, die vinden het zo leuk maar ik moet er jammer genoeg met een grote boog omheen lopen en hij kan ook echt niet binnen. Geniet van je Molly :-)

    Beantwoorden
  3. Martine vianen
    Martine vianen zegt:

    Heerlijk zo’n bolletje wol, zo noem ik het altijd. Ik heb ook een molletje hier in huis. Haar moeder was afgelopen vier dagen erg ziek, heb zelfs een nacht op de bank gelegen met haar op mijn buik. (liefde gaat soms ver…)
    Gelukkig knapt ze weer op.
    Fijne zondag.
    groet Martine.
    (www.martinevianen.blogspot.nl)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *