Indian Summer in Berlin

Meer foto’s van Berlijn, de stad is zo fotogeniek! Van boven naar beneden:
Herfstgloed.
Goudkleurige boom in de avondzon bij het laatste stuk Berlijnse Muur.
Festival of Lights bij de Brandenburger Tor.
Ik maak graag foto’s van fietsen.
Je kan heerlijk eten in Berlijn en iedere kaart heeft een verrassend grote keuze aan vegetarische gerechten. Had ik al gezegd dat ik Flexitariër ben in plaats van Vegetariër? Het vlees dat we nog eten moet in ieder geval biologisch zijn (en er dan maar op vertrouwen dat die dieren wél een beter leven hadden…het zet me regelmatig aan het denken, die hele kwestie).

I had to share more pictures of beautiful Berlin! From top to bottom:
Indian Summer.
A gold coloured tree in the evening sun at the remaining piece of the Berlin wall.
Festival of Lights at the Brandenburger Tor.
I love to take pictures of bicycles.
A wide choice of delightful vegetarian food everywhere. Did I mention I’m a Flexitarian instead of a Vegetarian? The small amounts of meat I do eat must be organic though.
7 antwoorden
 1. Mevr. Snoeshaan
  Mevr. Snoeshaan zegt:

  Wat een mooie foto’s, en een geweldige term: flexitariër! Wij eten ook weinig vlees, en als we vlees eten is dat scharrelvlees of biologisch, evenals eitjes van kippen die lekker de ruimte hebben. Dieren gelukkig, ik gelukkig, maar vooral: dieren gezond, ik gezond…
  Komen er nog meer Berlijn-foto’s? Hope so!

  Beantwoorden
  • Planet Fur
   Planet Fur zegt:

   Precies! Ik kan het alleen maar beamen. Ik kan een heel blog vullen met mijn Berlijn foto’s, wat een pracht van een stad. Er zal nog wel het e.e.a. voorbij komen, de komende posts denk ik ;-)

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *