Noye’s fludde

This little ark makes me smile. I thrifted it on our trip to Antwerp. The giraffes are actually two rulers, the elephant a tape measure, the hatch on the side holds the tiniest stapler ever and I even had a roll of tape that matched the steering wheel. Now, isn’t that cute!

I’ve started blogging over at Oh Marie! also, it’s still under construction (gosh, why do I have to be such a perfectionist), but it’s surely worth to take a peek, I’ll be there the days that I’m not here! ;-)

Deze grappige ark vond ik bij de kringloop in Antwerpen. De giraffen zijn linialen (hoe goed is dat?), de olifant een meetlint, achter het luikje aan de zijkant zit een piepkleine nietmachine en ik had zelfs een rolletje plakband dat om het stuur heen paste. Geweldig, dit soort ontwerpen!

En dan nog in de categorie ‘dienstmededelingen’ (haha): Ik blog sinds vorige week ook op Oh Marie! Schrik niet als de pagina’s er steeds weer net anders uitzien, ik ben een vreselijke perfectionist en al dagen aan het schaven. Het is altijd weer even zoeken, de inrichting van zo’n nieuwe website (nu klink ik net alsof ik dat al zeker tien keer gedaan heb, wat zeker niet het geval is). Ondanks dat zeker de moeite waard om er te kijken, al was het maar om alvast heel erg enthousiast te worden voor het eerste nummer uitkomt! Ik blog daar als ik niet hier ben en andersom…yay!

13 antwoorden
  1. L I S S S
    L I S S S zegt:

    WAUW!
    Precies die boot heb ik ooit gekregen voor mijn verjaardag als kind.
    Ik was het bestaan ervan even helemaal vergeten maar nu ik hem weer zie ben ik even terug. Hihi, ik weet nog precies hoe alles aan voelt.
    Nu ik hem weer zie is hij nog heel veel leuker dan toen!!

    Dank voor het terug halen van deze herinnering!

    Beantwoorden
    • Planet Fur
      Planet Fur zegt:

      Dat is grappig zeg! Maar jij kent ‘m dus ook in complete vorm, op de mijne mist de helft van de dieren (tenminste, dat denk ik). Heel gaaf en leuk dat ik die herinnering weer opgefrist heb ;-)

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *