What memories are made of

I’m back from my great trip to the U.S. I went to New England, the area where the English colonists started their separation from the reign of the United Kingdom and eventually declared themselves independent (roughly, I will not annoy you with some longwinded history lesson). A very interesting and above all, beautiful part of the U.S. We cycled through Martha’s Vineyard, visited Cape Cod, went thrifting on the Brooklyn Flea and along with that I carried my three loyal and much needed travel compagnions: a brand new Holga camera I bought at Urban Outfitters, my trustworthy iPhone (as long as the homebutton works) and my much needed sunglasses. It’s so great to be back though, to sleep in my own bed, to have Molly on my lap and to be home again. Tonight I’m going to visit Koninginnenach, the largest annual (and nocturnal) Dutch fleamarket..there’s nothing greater than to thrift on your own territory!

Ik ben terug van mijn trip naar Amerika. Ik bezocht New England, het stuk Amerika waar de Engelse kolonisten zich afscheidden van Engeland en waar uiteindelijk de Verenigde Staten van Amerika uitgeroepen werden (ruwweg, ik zal je verder niet vermoeien met een ellenlange geschiedenisles). Een interessant maar bovenal ook een prachtig gebied. We hebben gefietst op Martha’s Vineyard, reden door Cape Cod, bezochten de vlooienmarkt in Brooklyn…en tijdens dit alles sjouwde ik mijn belangrijkste reisattributen mee: mijn nieuwe Holga (gekocht bij Urban Outfitters, daarover later meer), mijn iPhone (trouw zolang mijn homeknop het doet en ik realiseer me nu dat hij zelfs nog voor ‘geld’ komt) en mijn zonnebril (ik ontwikkel op vakantie een soort lichtallergie…zodat ik constant met een zonnebril op mijn bakkes loop, weer of geen weer). Het is ook weer heerlijk om thuis te zijn, om in mijn eigen bed te slapen, om met Molly te kroelen en bovenal om weer in mijn eigen territorium te zijn. Vanavond (heerlijk, de jetlag houdt mij ’s nachts toch wakker) naar Koninginnenach, lekker oude rotzooi scannen. Ik kan me geen fijnere bezigheid bedenken na drie weken afwezigheid!

12 antwoorden
 1. jolanda
  jolanda zegt:

  Wow klinkt allemaal heel erg lekker.
  Heerlijke plaatjes ook, die markt op het eerste plaatje, heel fijn :-)))
  Geniet lekker van het weer thuis zijn enne ook van morgen natuurlijk.

  Liefs, Jolanda

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] van de hoogtepunten van mijn reis naar Amerika afgelopen jaar was een bezoek aan een Alpaca boerderij op Martha’s Vineyard. Ik hou van […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *