I owe you this one

There you go, a picture of the whole plastic flower-swan-pot (or swan-flowerpot, whatever you like). I can’t help it, I love her in her all her kitschy-plasticness. Apparently we live in a world with factories that make plastic swans and with shops that stock them. Wow, isn’t that just wonderful? (And yes, we gave her a name. We call her Fay which almost sounds like fake…a super lame joke that makes me chuckle for days now.)

Deze hadden jullie nog van me tegoed: een foto van de hele zwanenbloempot. Ik kan het niet helpen, ik hou van haar kitscherige-plastiekerigheid (plastiek, een pracht van een woord). Blijkbaar leven wij in een wereld waar fabrieken in bestaan die plastic zwanen produceren en met winkels die ze in hun collecties opnemen. Is dat nou niet prachtig? (En ja, ze heeft een naam. We noemen haar Fay’ke (zoals de Vlamingen de naam Fay zouden verkleinen en dan ook meteen als woordgrapje…je begrijpt dat ik hier al dagen schik over heb…)

14 antwoorden
  1. Eefje
    Eefje zegt:

    Ik vind Fay’ke fantastisch, zo mooi gevuld met lentebollen! Ik heb die gedachte ook weleens gehad, over dat er dus fabrieken zijn waar de hele dag dat soort dingen over de lopende band gaan. Ik zou daar best eens willen gluren.

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] they absolutely crack me up. The list of crazy-product-factories gets longer and longer: after a plastic swan planter factory and a cardboard cat factory, apparently there were once factories in this world that produced […]

  2. […] doe ik mee aan de kerstposteractie van lieve vriendin Anki. Tijdens het fotograferen is mijn zwanenbloempot jammerlijk overleden, maar ik ben tevreden met dit prachtige bokeh resultaat. Je kan hier meer […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *