Count your blessings

Blessed! Sweet presents: my dear friend Michelle gave me the porcelain origami owl, the little tablecloth with angels is one of the many presents I received from Iris. She sent me this box with all kinds of devine thriftfinds, it felt like Christmas! The angels are especially dear to me, at home with Christmas we had placemats of the same brand. Such kind gestures of people I’ve never met in real life are still one of the greatest aspects of this creative adventure. There’s so much kindness in the world. A lot of exciting projects ahead! For example, I will be curating a monthly ideabook for houzz.com. The first ideabook will feature somewhere at the beginning of February. Working full-time on this new course of mine instead of having to go to an office three days a week is a true blessing. I feel better than ever.

Gezegend met cadeaus van lieve mensen: van Michelle kreeg ik de porseleinen origami uil, het kleedje met de engelen was een van de vele cadeautjes die Iris me vorige week toezond. Een hele doos vol met prachtige gekringloopte spullen, ik voelde me jarig! De engelen zijn voor mij extra speciaal: we hadden thuis kerst-placemats van dezelfde serie. Ik blijf het zeggen: al dit soort ontzettend lieve gebaren van mensen die ik nooit in levenden lijve heb ontmoet, vind ik bijzonder. Er is gewoon heel veel goeds in de wereld (en ik laat mij niet wijsmaken dat dat volgens zwartkijkers toch echt anders ligt). Er zitten veel spannende en leuke projecten aan te komen, zo ga ik bijvoorbeeld een maandelijks ideeënboek voor Houzz.com samenstellen. De eerste zal rond begin februari verschijnen. Om full-time te kunnen bouwen aan mijn nieuwe koers is voor mij een bevrijding en een zegening. Ik voel me beter dan ooit.

Anki started to count her blessings and many followed. Take a peek here for the list of participants.

6 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *