Apartment therapy

I’ve had a good dose of apartment therapy the last couple of days. These are the first impressions of the results of our efforts. At the left the view from our livingroom into the hallway, study and bedroom. At the right our kitchen. A previous owner painted the kitchen pale green, which was a brilliant idea in my opinion (that might have something to do with green being my favorite color). We are feeling quite at home already, although it was very strange to hand over the keys of our beloved former home to it’s new owners. I hope they’ll experience as much happy moments as we did all the years we called it our home…

Ik heb een behoorlijke dosis apartementstherapie gehad de laatste dagen. En dan nu de eerste impressies van al onze inspanningen! Links een doorkijkje vanaf de woonkamer op de hal, studeerkamer en slaapkamer. Rechts de keuken. Een vorige eigenaar heeft het keukenblok lichtgroen geverfd, wat ik een briljant idee vind…maar dat heeft vast iets te maken met het het feit dat groen mijn lievelingskleur is. We voelen ons al behoorlijk thuis hier, al was het erg vreemd om de sleutels van ons verkochte huis te overhandigen aan haar nieuwe eigenaren. Ik hoop dat zij er net zoveel gelukkige jaren mogen doorbrengen als wij er hebben gehad…

3 antwoorden
 1. inaluxe
  inaluxe zegt:

  woo-hoo! Looks awesome. I especially love your yellow kitchen cupboards – they rock the house! Very nice – gorgeous photography – as usual! xo hugzzz, K.

  Beantwoorden
 2. Christa Terry
  Christa Terry zegt:

  I adore your kitchen! I came across your Flickr stream ages ago, then blogged about your felted mounted heads (upcoming at Manolohome.com) and rediscovered your stream. Small world, no?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *