A kup of loveliness

Since I discovered Beautiful Picture Heaven called Flickr, I keep digging, clicking and finding new treasures. I know a lot of people are already familiair with the incredible talented lady behind KupKupLand, but since this is my blog and since I’m over the moon with the discovery of her gorgeous pictures, I would like to make my own humble contribution to spreading the KupKup-loveliness all over the world. Just look at these beauties! What’s your latest favorite find on Flickr?

Sinds ik Mooie Foto’s Hemel Flickr ontdekt heb, blijf ik nieuwe fotobronnen aanboren. Inmiddels zijn er al veel mensen bekend met de bijzonder getalenteerde geestelijk moeder van KupKupLand, maar dit is nu eenmaal mijn blog en ik ben zo blij met de ontdekking van haar Flickr-schatten, dat ik hiermee een kleine bijdrage wil leveren aan het verspreiden van de KupKup-schoonheid over de wereld. Kijk toch eens hoe mooi! Wat is jouw nieuwste favoriete Flickr-vondst?

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *