Wherever I lay my kokeshi, that’s my home

I’m counting off the hours ‘till the happy moment that I can return to my shop, photography and to regular blogging. We’ve been scrubbing off dirt, painting walls, packing boxes for ages now and I want to return to a normal life so badly it hurts. I hope to shoot some photos of our new home soon, it’s getting better by the day. See you soon!

Ik ben zwaar aan het aftellen tot het gelukkige moment dat ik terug kan keren naar mijn winkel, fotograferen en regulier bloggen. We hebben stof afgenomen, muren geverfd en dozen ingepakt tot we een ons wogen en ik wil nu Bijzonder Graag terug naar een normaal ritme, waar alles op zijn plek staat. Ik hoop snel foto’s te kunnen maken van ons nieuwe huis, het wordt met de dag mooier. Tot snel!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *