Those where the days…

We found this beauty a long time ago at a thriftshop for about 15 euros. Me and this lamp go back a long time, since the tall version of it is still present in my parents house. As a child I found the shape of this lamp quite ridiculous, I just didn’t like the “sterile” plastic and the UFO-like design…I was more appealed to those old-fashioned lamps with shades made of hog’s blatter back then.
Luckily people change…

Wij vonden deze lamp een tijd geleden in een kringloop voor ongeveer 15 euro. Mijn herinneringen eraan gaan een hele tijd terug, omdat de lange versie ervan in mijn ouderlijk huis staat (en stond). Als kind vond ik het ontwerp belachelijk, het plastic te steriel en de UFO vorm onaantrekkelijk. Nee, gaf mij toen maar zo’n gezellige lamp met een kap van varkensblaas.
Gelukkig kunnen mensen veranderen…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *