Wild things

I can’t wait for this movie to premier. As a child I found this book always a bit weird, on the other hand I got strangely attracted to it (I think as an adult you sometimes value a childs book more, because you come to understand the meaning of it better). The trailer looks very promising and where the monsters look a bit frightening in the book, the digital ones look very furry and cuddly. And of course it’s quite a challenge to make a whole movie out of a book with only 20 pages and barely any text! (By the way, take a look at the wonderful graphics of the official website, it’s lovely!)

Ik kan niet wachten tot deze film uitkomt. Als kind vond ik het boek Max en de Maximonsters een beetje vreemd, terwijl ik er ook wel weer door aangetrokken werd. Als volwassene kan je soms beter begrijpen wat een schrijver met een boek bedoelt dan als kind denk ik weleens, waardoor het misschien niet de waardering krijgt die het verdient. De trailer ziet er erg veelbelovend uit en waar de monsters er in het boek wat beangstigend uitzien, hebben ze hier een hoge aaibaarheidsfactor. En daarnaast wil ik zien hoe ze het voor elkaar hebben gekregen om van een boek van 20 pagina’s met bijna-geen-tekst een hele film te maken! Kijk hier voor de officiële website, de “huisstijl” van de film is ontzettend grappig.

1 antwoord
 1. Inkie
  Inkie zegt:

  Ik ben vanavond naar the wild things geweest. Superfilm!
  Maar absoluut geen kinderfilm. Bij de bioscoop waar ik was weren ze inmiddels al kinderen. De eerste avonden liepen een aantal kinderen overstuur en huilend de zaal uit…
  Maar ik wil nog wel een keer!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *