Special editions

Brand new year, brand new ideas. I finished the first large deer heads made out of old woollen blankets. Since most blankets aren’t too big, there will only be one or two heads with the same pattern available. Check out the shop for the first ones of the series. They measure approximately 12″ x 8″ and can be mounted to the wall with the little loop at the back.
Nieuw jaar, nieuwe ideeën. De eerste herten van oude wollen dekens zijn klaar! Omdat de meeste dekens niet erg groot zijn, zullen er van de meeste patronen niet meer dan twee in de collectie komen. Kijk in de winkel voor de eerste exemplaren. De herten zijn 31 x 18 cm groot en kunnen aan de muur gehangen worden met het lusje aan de achterkant.
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *