On Etsy: MaryMaryHandmade

Prepare for a cute-overload! Last week I received my latest purchase on Etsy, this HappySloth Necklace by MaryMaryHandmade. I find the idea of a sloth as pendant so original! Take a look at MaryMaryHandmade’s super-cute designs here, and don’t forget to look at her lovely drawings of custom designed pendants. Bliss!

Dit is echt té schattig! Afgelopen week ontving ik mijn laatste aankoop op Etsy, de (vrij vertaald ;-)) Blije-Luiaard-Ketting van MaryMaryHandmade. Het idee van een luiaard aan een ketting vind ik ontzettend grappig! Kijk hier voor MaryMaryHandmade’s schattige ontwerpen en zie vooral de handgetekende kettingen op maat niet over het hoofd (respectievelijk een zeekoe en een vogelbekdier).


(Photo: MaryMaryHandmade)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *