On Etsy: Celapiu

Yes, another article about an Etsy artist. Since I’m a relatively new member in the Etsy community, I can still get very, very excited by all the lovely, beautiful items and terribly talented people that sell their products there. I could name my blog “Going bankrupt on Etsy” or something like that, so I guess I made my point.

A small example why Etsy brightens my day: a while ago I bought this lovely coat (a girl can’t have too many coats, and this one has little owls on it..well…it had “take me home” written all over it) and a new coat needs a new scarf (and new mittens and…and…). The shops were almost closing and the company I was shopping with a bit grumpy because I needed to stripsearch every shop that could have scarfs in it’s collection to find the One Scarf That Would Finish My New Winteroutfit.
Alas, no happy ending to this story.

Last Tuesday I continued my quest on Etsy and guess what? The One Scarf does exist! And even better: not only it matches my coat, but it matches my preference for surreal design too! But where! where! did you buy the One Scarf?! I hear you scream. I found it on Celapiu. Take a look here for her beautiful accessories.

Ja, weer een artikel over een verkoper op Etsy. Ik ben relatief nieuw in de Etsy community en ik kan nog steeds erg, erg blij worden van al die mooie, originele spullen en al die getalenteerde mensen die je er kan vinden. Ik zou dit blog “Mijn faillissement na Etsy” kunnen noemen, ik bedoel maar.

Een klein voorbeeld waarom ik zo vrolijk word van Etsy. Een tijdje geleden kocht ik een geweldige jas (een meisje kan niet genoeg jassen hebben..deze heeft een print met allemaal kleine uiltjes en gilde “koop mij! koop mij!”) en een nieuwe jas heeft uiteraard een nieuwe sjaal nodig (en nieuwe handschoenen..en..en). De winkels gingen bijna dicht, het gezelschap dat mee was raakte licht geïrriteerd, want vervolgens moesten alle winkels met een potentiële-kandidaat-sjaal uitgeplozen worden voor De Ene Sjaal Die Mijn Outfit Ging Completeren. Helaas heeft deze episode van de anekdote geen lang en gelukkig leven.
Afgelopen dinsdag zette ik mijn zoektocht (zonder sluitingstijden of anderen om te irriteren) voort op Etsy. En je raadt het al: De Ene Sjaal bestaat! Nog beter: hij past niet alleen bij mijn jas, maar past ook in mijn voorkeur voor “anders dan anders”! Maar waar! waar! kocht je ‘m dan?! hoor ik jullie roepen. Ik vond ‘m bij Celapiu. Klik hier voor de link naar haar fantastische winkel.

(Photos Celapiu)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *