New member in the family!

I don’t want to toot my own horn (o, how I love that saying :-)), but I love this little new member of the Planet Fur family. Her name is Hermione, after my dear aunt who encouraged me to make her. She likes throwing parties, which explains her party hat. I don’t think I can let her go already, but I promise she’ll appear in the shop in the nearby future!

Ik wil mijzelf niet op de borst kloppen, maar ik vind dit nieuwe lid van de Planeet Vacht familie zo lief. Haar naam is Hermelien, naar mijn liefste tante die mij aanspoorde om haar te maken. Ik kan nu nog geen afscheid van haar nemen, maar ik beloof dat zij (of een zusje) binnen afzienbare tijd in de winkel zal verschijnen. Ze houdt overigens wel van een klein feestje, dat verklaart haar feestmuts.
5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *