My mobile workspace

During winter, I like to work in the livingroom where Molly’s asleep on the window-sill and were it’s nice and warm (we do have central heating upstairs, but I think it’s a total waste to heat another room when you can sit in a room that’s already heated). Only problem is that I keep moving all my stuff…and keep running up and down the stairs, to get that particular color cotton thread, polyfill, ribbon, buttons…etc. etc.. Today I worked on a couple of custom wedding cake toppers, hope to be able to show some pictures of the final result soon!

Tijdens de winter werk ik in de woonkamer, waar Molly ligt te slapen op de vensterbank en waar het lekker warm is (we hebben boven ook verwarming, maar de woonkamer wordt toch verwarmd en ik vind het zonde om elders dan ook nog een verwarming aan te zetten..in te categorie Zinloze Weetjes). Enige probleem is dat ik mijn spullen blijf verplaatsen en de trap op&af blijf lopen want die ene kleur borduurgaren nodig, vulling, lint, knopen…etc. etc. Vandaag werkte ik aan een paar wedding cake toppers (hoe vertaal je dat in hemelsnaam, trouwtaarttopper?!) op maat, ik hoop binnenkort foto’s te kunnen plaatsen van het eindresultaat!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *