Molly Monday 7

This is a picture of a cat waiting.
Sometimes Molly forgets that she hates snow and she NEEDS to go outside. Now. Picture this: the door opens…she looks….whoa…that’s cold! She puts one paw outside…another one….when she’s finally outside, she looks back to check if the door’s still open in case she decides she wants to go back in…. But well…she’s also a proud little girl, so she braviously continues her quest to the back of the garden, shaking snow off her paws with every step. When she arrives at the back she decides it’s really too cold for a little princess to go outside, was she out her of mind? So she sprints back to the backdoor and waits on a spot where the layer of snow is thin and where we can see and hear her screaming “I’m COLD, let me IN, why didn’t you people WARN me that I HATE snow? Are you nuts?!”

Dit is een foto van een wachtende poes. Soms vergeet Molly dat ze sneeuw haat en dat ze NU naar buiten MOET. Stel je voor: de deur gaat open, ze kijkt en denkt “poe, koud!” Ze zet één poot naar buiten, nog een….en wanneer ze dan helemaal buiten is kijkt ze achterom om te checken of de deur nog open is, voor het geval ze toch besluit weer terug te gaan. Maar Molly is ook trots, dus ze laat zich niet kennen en vertrekt dapper richting de andere kant van de tuin, bij elke stap de sneeuw van haar pootjes afschuddend. Wanneer ze dan eindelijk haar bestemming heeft bereikt besluit ze dat het echt veel te koud is voor verwende prinsesjes, wat bezielde haar om die kou in te gaan? Dus sprint ze terug naar de achterdeur en wacht daar op een niet al te besneeuwde plek tot wij haar zien en horen gillen “ik heb het KOUD, laat me erIN, waarom hebben jullie me niet gewaarschuwd dat ik sneeuw HAAT? Zijn jullie gek geworden?!”
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *