In the wedding mood (and not even marrying myself)

In the past few weeks I received a couple of custom orders for wedding cake toppers. I finished this pair today.

More good news: the pair of wedding deer that’s available in the shop since I re-opened it this year, made it to the frontpage of Etsy! It was an enormous amount of work to make them, but I’m pretty satisfied with the way they turned out…and that they received some exposure now ;-) By the way, take a look here for another lovely treasury, made by Marta. I love her colorschemes!

Last but not least: there’s a lovely article of ‘I dreamed I saw…’ about Hermione the Rhino and other animal heads to read here.

In de afgelopen weken heb ik een aantal wedding cake toppers in opdracht gemaakt. Dit is er één van.

En meer goed nieuws: het stel “huwelijksherten” dat sinds begin dit jaar te koop is in de winkel, hebben op de voorpagina van Etsy gestaan! Het was een grote klus om ze te maken en ik ben blij met de exposure die ze nu gekregen hebben.
Tot slot: kijk voor nog een prachtige treasury, gemaakt door Marta, hier. Ik vind de door haar gekozen kleurenschema’s erg mooi! En lees dit leuke artikel van ‘I dreamed I saw…’ over dierenhoofden (en Hermione de Rino) hier.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *