How I love these two girls

I love these two kokeshi dolls. Their faces are so delicate and they are beautiful in their simplicity. I love looking at them. They are very dear to me since I bought them when we visited San Francisco and the rest of that lovely state California last year. Brings back beautiful memories…ooo, how I want to return one day. The print at the back is of course made by super talented Geninne.

Ik ben gek op deze kokeshi. Hun gezichtjes zijn zo delicaat en ze zijn prachtig door hun eenvoud. Ik kijk graag naar ze, alleen al omdat ik ze kocht tijdens onze vakantie naar San Francisco en Californië afgelopen jaar. Ik hoop echt weer een keer terug te gaan naar dat prachtige land!
De prent op de achtergrond is natuurlijk van de ongelooflijk getalenteerde Geninne.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *