Magic Parade wallpaper door Ruth Hengeveld

Wallpaper download Ruth Hengeveld - Oh Marie!
Ons nieuwe thema valt misschien wat rauw op je dak. Het was afgelopen week namelijk angstvallig stil op Oh Marie! Nog stiller dan de normale stilte die we tussen onze thema’s laten vallen om even op adem te komen. Of, zoals de afgelopen week, om totaal in de stress te schieten omdat shootlocaties bezet blijken door vrachtwagens en steekkarretjes of omdat fotografen uitvallen door ziekte.

Ach, het zijn allemaal champagne problems, maar op het moment zelf breekt het zweet je toch even uit. Even een paar uur.

Ik ben blij om te kunnen rapporteren dat het allemaal goed is gekomen. Zelfs als het niet goed was gekomen, was het goedgekomen (oké, nu begint het verwarrend te worden), want kijk toch eens naar de prachtige wallpaper die Ruth Hengeveld voor ons Magic Parade thema ontwierp. De oplettende (en/of trouwe) Oh Marie! lezer zou nu opmerken dat Ruth al eens eerder een cover voor Oh Marie! ontwierp. Je gaat door voor de koelkast, want dat klopt helemaal. Haar werk prijkte eerder al op ons Alice in Wonderland nummer. We vonden haar werk echter zó goed bij dit nieuwe thema passen (Ruth vond dat zelf trouwens ook), dat we weer met elkaar samenwerkten. Zag je trouwens de binnenkijker van Ruth’s huis al? We lijken wel groupies fans.

Magic Parade dus. Een magische parade van vreemde vogels (in de breedste zin van het woord), roze, goud, regenbogen en misschien zelfs hier of daar een eenhoorn. Een beetje zoals de gemiddelde meisjeskamer eruit ziet, eigenlijk. Zelfs Anne, die over het algemeen niet zo van de pasteltinten is, bleek een kant te hebben die ik nog niet van haar kende: die reageert op glitter zoals een kat op kattenkruid. Of, nou ja…ze wordt er in ieder geval enthousiast van. Dat wordt nog wat, met dit thema.

Benieuwd welk thema er na Magic Parade volgt? We gaan, net zoals in de zomer van 2013, op de Wes Anderson tour. Deze keer met zijn iets minder bekende film The Darjeeling Limited. Wil je een bijdrage aan dat thema leveren? Mail ons gerust!

Je kan Ruth’s bonte, magische optocht hieronder downloaden voor al je elektronische apparaten. Wil je alle downloads van de afgelopen thema’s zien of downloaden? Klik dan hier! (Alle downloads zijn alleen voor persoonlijk gebruik, link with love!)
PC
Tablet
Smartphone

5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *